Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
На Дніпропетровщині директор підприємства підозрюється у привласненні понад півмільйона гривень бюджетних коштів, виділених на ремонт доріг

Криворізькою місцевою прокуратурою №3 здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні відносно директора приватного підприємства за скоєння кримінальних правопорушень, передбачених ч.5 ст. 191 та ч.2 ст.366 КК України (заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчинене в особливо великих розмірах; внесення до офіційних документів завідомо неправдивих відомостей).

Встановлено, що у листопаді 2015 року між Апостолівською міською радою та вказаним підприємством укладено договір про виконання капітального ремонту автомобільної дороги у місті Апостолове. З метою заволодіння бюджетними коштами директор підприємства порушив вимоги проектно-кошторисної документації, а саме надав вказівку працівникам укладати асфальт товщиною не 5 см, а 3 см.  Після цього вніс до офіційних документів неправдиві відомості щодо фактичних витрат на виконання будівельних робіт, спричинивши державі збитки у сумі понад 500 тисяч гривень.

Наразі йому повідомлено про підозру у скоєнні вказаних злочинів та обрано запобіжний захід у вигляді застави у розмірі понад 530 тисяч гривень.

Досудове розслідування триває.
 

Прес-служба прокуратури Дніпропетровської області

 
кількість переглядів: 1278