Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
На Дніпропетровщині викрито корупційну схему розкрадання бюджетних коштів

Серед тих, хто вступив у злочинну змову: заступник міського голови м. Кривого Рогу, директор ТОВ, начальник відділу управління освіти виконкому Криворізької міської ради.

Встановлено, що даними особами було організовано монополію в сфері постачання ковбасних виробів до закладів освіти м. Кривого Рогу, протиправно забезпечивши з січня 2014 року укладання з ТОВ договорів поставки на загальну суму понад 6 млн. грн. Кошти, отримані за поставлений товар, легалізовано шляхом проведення у готівку, в бухгалтерському обліку безтоварні операції оформлено з рядом підприємств Київської області, з якими фактично господарських відносин не було.

За попередніми висновками експертизи вилучені зразки реалізованої продукції виготовлені з додаванням хімічних речовин недопустимих для дитячого харчування.

За даними фактами внесено відомості до ЄРДР за ч. 3 ст. 190 (шахрайство, вчинене у великих розмірах, або шляхом незаконних операцій з використанням електронно-обчислювальної техніки) та ч.2 ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки) Кримінального кодексу України.

Досудове розслідування проводить слідчий відділ Криворізького міського управління ГУМВС України в Дніпропетровській області. Стан досудового розслідування кримінального провадження перебуває на контролі прокуратури м. Кривого Рогу.

 
Прес-служба прокуратури області 718-13-16
кількість переглядів: 3158