Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
У м. Кривому Розі судитимуть 42-річного чоловіка, який до смерті забив незнайомця в ліфті

Того ж дня правоохоронцями було встановлено особу, підозрювану у вчиненні вказаного кримінального правопорушення. Ним виявився 42-річний місцевий житель, який ніде не працює, а також раніше був засуджений за вбивство людини на 14 років позбавлення волі та у 2010 році умовно – достроково звільнений, не відбувши термін 2 роки 28 днів.

Досудовим розслідуванням встановлено, що підозрюваний, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, в обідній час, у ліфті одного з будинків, на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин, почав наносити потерпілому численні удари руками і ногами по різних частинах тіла. Добити людину злочинцю завадили мешканці будинку, які викликали ліфт. Від отриманих тяжких тілесних ушкоджень потерпілий помер у кареті швидкої.

Прокуратурою Саксаганського району м. Кривого Рогу на розгляд до районного суду направлено обвинувальний акт у кримінальному провадженні за ч.2 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинило смерть потерпілого).

За вчинений злочин обвинуваченому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до десяти років.

 

Прокуратура м. Кривого Рогу

кількість переглядів: 2508