Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Засуджено трьох мешканців м. Дніпропетровська, які в стані алкогольного сп'яніння за вечір «відпочинку» вчинили ряд злочинів у місцевому кафе

Так, вказані громадяни у липні 2011 року відпочивали у місцевому кафе, вживали спиртні напої, а після цього почали чіплятися до відвідувачів закладу. Між ними виник конфлікт, у результаті якого одним із підсудних спричинено удар у шию відвідувачу кафе, який заступився за жінок, внаслідок чого настала смерть останнього. Ще кілька відвідувачів, серед яких жінки й неповнолітній (всього чотири особи), отримали від зловмисників тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості. У результаті хуліганських дій пошкоджено й майно кафе на суму близько 400 грн.

Свою провину зловмисники не визнали. Суд, повністю погодившись із позицією державного обвинувачення, призначив одному з підсудних (раніше судимому) покарання у вигляді 14 років позбавлення волі, двом іншим - по 5 років.

Окрім цього, засуджені мають сплатити моральну та матеріальну шкоду постраждалим, а це понад 500 тис. грн. Позов на вказану суму задоволено судом.

 
Прес-служба прокуратури області 718-13-16
кількість переглядів: 2807