Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Замість 48 міських, районних та міжрайонних прокуратур на Дніпропетровщині почали свою роботу 13 місцевих

Вона зазначила, що відповідно до нового Закону України «Про прокуратуру» з 15 грудня поточного року у Дніпропетровській області діє регіональна прокуратура та утворено 13 місцевих прокуратур шляхом реорганізації 48 районних, міжрайонних та міських прокуратур.

Завершено чотирирівневий конкурс на зайняття посад керівників місцевих прокуратур. Конкурс був відкритим, участь у ньому міг прийняти кожен, хто має вищу юридичну освіту, стаж роботи прокурором не менше 3-х років або не менше 5 років в галузі права.

«У конкурсі взяли участь 882 кандидати, які виявили бажання стати керівниками місцевих прокуратур, - повідомила Ольга Маслова, - з них 331 кандидат не обіймав посади в органах прокуратури».

У Дніпропетровській області Генеральним прокурором України призначено 13 керівників новостворених місцевих прокуратур, рекомендованих конкурсними комісіями за результатами конкурсу. «Всі вони до призначення працювали в органах прокуратури та мають достатній досвід прокурорсько-слідчої роботи», - проінформували присутніх начальник відділу роботи з кадрами.

Наразі керівники місцевих прокуратур вже приступили до виконання своїх службових обов’язків.

 
 
 

Прес-служба прокуратури області

718-13-16

кількість переглядів: 2636