Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
У Дніпропетровську спроба покінчити життя самогубством не допомогла чоловікові уникнути слідства по вбивству 22-річної дівчини

Так, у січні поточного року, перебуваючи на кухні орендованого будинку по провулку Штормовому в м. Дніпропетровську разом зі своєю неповнолітньою знайомою та її 22-річною подругою, між чоловіком та останньою раптово виникла сварка. На ґрунті неприязних відносин  зловмисник наніс дівчині не менше семи ударів металевим стержнем викрутки по голові, а коли жертва впала на підлогу, схопив зі столу дерев’яну битку та наніс ще два удари.  Труп дівчини переніс до іншої кімнати та зник з місця злочину.

Усвідомивши, що його викрито правоохоронцями, чоловік намагався покінчити життя самогубством, стрибнувши з вікна квартири на 6 поверсі, де переховувався від слідства, проте отримав лише незначні пошкодження.

Наразі йому повідомлено про підозру у вбивстві молодої дівчини та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. На даний час зловмисник утримується у слідчому ізоляторі.  Досудове розслідування триває.

 
 

Прес-служба прокуратури області

718-13-16

кількість переглядів: 2601