Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Понад десять з половиною тисяч громадян звернулось до органів прокуратури Дніпропетровщини протягом 2016 року

Чотири з половиною тисячі звернень, надісланих до органів прокуратури, стосувалися питань досудового розслідування у кримінальних провадженнях. Кожне третє з них надійшло від учасників кримінальних проваджень, а кожне друге стосувалося оскарження дій та рішень слідчих Національної поліції України.

Також органами прокуратури забезпечується право громадян на представництво їх інтересів в судах, окрема увага приділяється захисту прав дітей.

Від початку року майже п’ять тисяч громадян прийнято прокурорами під час особистого прийому.

Крім цього, з початку року органами прокуратури Дніпропетровської області розглянуто 132 запити на інформацію у порядку доступу до публічної інформації.

Нагадуємо, що громадяни можуть звертатися до прокуратури за допомогою засобів телефонного та електронного зв’язку. Так, електроні звернення приймаються прокуратурою Дніпропетровської області на адрес електронної пошти [email protected], а усні звернення – за телефоном (056) 718-14-55 у робочий час щодня, крім вихідних. Для отримання запитів у порядку Закону України «Про доступ до публічної інформації» продовжує діяти електрона адреса [email protected] та телефон (056) 745-46-59.

 
 
 

Прес-служба прокуратури області

718-13-16
кількість переглядів: 2522