Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
У Дніпрі директор державного підприємства підозрюється у розкраданні бюджетних коштів та невиплаті заробітної плати підлеглим (фото)

Так, у вересні 2014 року вказаний посадовець уклав з товариством з обмеженою відповідальністю договір про надання послуг з капітального ремонту дванадцяти електродвигунів, достовірно знаючи, що вказане підприємство є виробником паперу та картону.

За ремонтні роботи, які товариство з обмеженою відповідальністю не проводило та не могло провести, директор підприємства перерахував майже 3 млн грн державних коштів.

Досудовим розслідуванням також встановлено, що у період з жовтня 2016 по січень 2017 року посадовець не виплачував працівникам заробітну плату, внаслідок чого виникла заборгованість у сумі понад 6,4 млн грн.

Під час обшуку за місцем мешкання зловмисника правоохоронними органами виявлено та вилучено золотий іменний годинник президента Російської Федерації.

Наразі посадовцю повідомлено про підозру у скоєнні вказаних злочинів. Вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу.

Досудове розслідування триває.  
 

 

Прес-служба прокуратури Дніпропетровської області

 
кількість переглядів: 7510