Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
П’ятьом особам повідомлено про підозру у злочинах, скоєних під час проведення святкових заходів 9 травня у Дніпрі (ВІДЕО)

Він зазначив, що в рамках кримінального провадження, розпочатого щодо подій у Дніпрі під час проведення святкових заходів 9 травня 2017 року, правоохоронними органами було затримано сімох осіб, причетних до організації та вчиненні масових заворушень. Наразі п’ятьом з них повідомлено про підозру у вчинення хуліганських дій, масових заворушень та спричиненні тілесних ушкоджень (ч.1 ст.294, ст.293 та ч.2 ст.350 КК України), також підготовлено повідомлення про підозру ще щодо трьох осіб.

 «Одному з підозрюваних вчора судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Відносно інших затриманих питання щодо обрання запобіжного заходу буде вирішено сьогодні судом. З однією особою укладено угоду про визнання винуватості, оскільки вказаний підозрюваний дав важливу інформацію та повністю співпрацює зі слідством», - повідомив заступник прокурора області.

Заступник начальника – начальник кримінальної поліції ГУНП в області Олег Грозь наголосив, що більшість з затриманих є молодими людьми спортивної статури, деякі з них працювали в охоронних структурах.

У кримінальному провадженні визнано потерпілими 10 осіб, допитано велику кількість свідків, проведено близько 20 обшуків, 19 впізнань осіб, слідчим шляхом встановлюються джерела фінансування та організатори злочину.

Досудове слідство триває та перебуває на постійному контролі.

Нагадаємо, прокуратурою Дніпропетровської області здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні, розпочатому за ч.1 ст.294, ч.2 ст.296, ч.2 ст.350 та ч.2 ст.365 КК України за фактами подій, що відбулися 9 травня 2017 року у Дніпрі під час проведення святкових заходів

 

 

 

Прес-служба прокуратури Дніпропетровської області

 
кількість переглядів: 7627