Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
У прокуратурі підбили проміжні підсумки розслідування сутичок 9 травня 2017 року у Дніпрі

Семи підозрюваним, у тому числі організатору, обирався запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, одним внесено заставу, визначену судом як альтернативний запобіжний захід у розмірі 128 тис. грн.

Відносно чотирьох підозрюваних, які допомагали слідству у встановленні фактичних обставин вчинення злочинів та безпосередньо не застосовували насильство під час сутичок, обвинувальний акт з угодою про визнання винуватості скеровано до суду для розгляду.

На цей час один акт розглянуто із постановленням обвинувального вироку та призначено покарання у вигляді максимального штрафу.

Ще вісім 8 підозрюваних оголошено в розшук, отримано ухвали на їх затримання та доставку в суд для обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Начальник першого слідчого відділу прокуратури області Сергій Лисаченко, відповідаючи на питання журналістів повідомив, що працівникам правоохоронних органів, які допустили перевищення влади, не пред’явлено повідомлень про підозру. «Оскільки вони, всупереч інструкції, перебували у шоломах без маркування, а їх обличчя були майже повністю закриті, їх важко ідентифікувати. Але робота триває», - наголосив він. 

У справі проведено 38 обшуків, допитано понад 130 свідків. Досудове розслідування триває.

 
 

Прес-служба прокуратури Дніпропетровської області

 
кількість переглядів: 8701