Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
У Кам’янському судитимуть директора підприємства, який спричинив шкоду територіальній громаді міста на загальну суму понад 465 000 гривень

Так, у жовтні 2015 року між управлінням капітального будівництва Дніпропетровської обласної державної адміністрації та товариством з обмеженою відповідальністю укладено договір на виконання будівельно-монтажних робіт з реконструкції майстерень однієї зі шкіл міста Кам’янського.

Встановлено, що директор підприємства вніс до офіційних документів завідомо неправдиві відомості про обсяги та вартість робіт, які фактично не виконувались, з метою подальшого безпідставного отримання оплати за рахунок бюджетних коштів.

Таким чином зловмисник заволодів державними коштами на суму понад 100 тисяч гривень.

Під час досудового слідства, завдяки вжитим прокуратурою заходам, вказані збитки відшкодовано у повному обсязі.

Крім того, вказана особа також обвинувачується у заволодінні майже 365 тисячами гривень бюджетних коштів за начебто зроблений капітальний ремонт автодорожнього мостового переходу на греблі Дніпродзержинської ГЕС, який фактично не виконувався. Обвинувальний акт у вказаному кримінальному провадженні за ч.4 ст.191 КК України був направлений прокуратурою до суду у листопаді 2016 року.

Наразі судовий розгляд кримінальних проваджень триває.

 

Прес-служба прокуратури області

718-13-16
кількість переглядів: 8731