Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
На Дніпропетровщині викрито групу осіб, які під час здійснення ремонтних робіт доріг спричинили державі збитки у понад 1,2 млн грн

Так, між комунальним підприємством Тернівської міської ради та приватним підприємством укладено договори на виконання капітального та поточного ремонту будівель, споруд, доріг та інших робіт у м. Тернівка.

Встановлено, що з 2016 року по теперішній час службові особи Тернівської міської ради, вступивши у попередню змову з директором приватного підприємства, службовою особою, яка здійснювала технічний нагляд за будівництвом, та двома громадянами, умисно, з корисливих мотивів значно зменшили обсяги фактично виконаних робіт, які, крім того, не  відповідали вимогам нормативно-правових актів у галузі будівництва.

Своїми умисними діями вказані особи завдали територіальній громаді м.Тернівка збитки у розмірі понад 1,2 млн грн.

3 жовтня 2017 року директору приватного підприємства,  державному службовцю, який здійснював технічний нагляд за будівництвом, двом підприємцям повідомлено про підозру у скоєнні вказаних кримінальних правопорушень, та затримано у порядку ст. 208 КПК України; вирішується питання щодо обрання їм запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Наразі досудове розслідування триває. Встановлюються інші причетні до злочину особи.

 
 

Прес-служба прокуратури Дніпропетровської області

 
кількість переглядів: 3618