Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
П'ятнадцять з половиною років за гратами проведе раніше судимий чоловік за розбійний напад на будинок та вбивство його господаря

Так, у січні 2016 року раніше судимий чоловік, знаходячись у стані алкогольного сп’яніння, вирішив пограбувати приватний будинок, що належить сімейному подружжю похилого віку. Озброївшись ножем, зловмисник проник до будинку, де на той час перебували господарі. Побачивши зловмисника, останні почали чинити йому опір, проте під час сутички нападник поранив ножем господаря у голову, а його дружину намагався задушити. Згодом від отриманих травм потерпілий помер у лікарні, жінці ж спричинено тілесні ушкодження. «Здобиччю» зловмисника стали 5 240 гривень.

Під час слідства з’ясувалось, що це не єдиний злочин підозрюваного: днем раніше він проникнув до чужого будинку через розбите ним вікно, впевнившись, що господарів немає вдома.

Свою вину зловмисник визнав частково, проте державним обвинуваченням, яке підтримувалось прокуратурою Дніпропетровської області, її повністю доведено. Суд призначив йому покарання у вигляді позбавлення волі строком на п’ятнадцять з половиною років з конфіскацією майна.

 
 
Прес-служба прокуратури Дніпропетровської області
718-13-16
кількість переглядів: 9980