Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
У Дніпрі прокуратура наполягає на взятті під варту водія за скоєння ДТП, в якій загинуло троє людей, у тому числі дитина

Так, у травні 2019 року вказаний громадянин, керуючи автомобілем «Toyota Tundra», порушив правила безпеки дорожнього руху та на вулиці Маршала Малиновського у місті Дніпрі допустив зіткнення з автомобілем «Kia Ceed», який рухався попереду у попутному напрямку. Автомобіль «Kia Ceed» продовжив рух у некерованому стані, виїхав на зустрічну смугу, де у подальшому зіткнувся з автомобілем «Peugeot 309».

В результаті дорожньо-транспортної пригоди водій автомобіля «Peugeot 309» разом з двома пасажирами, серед яких малолітня дитина, загинули. Водій «Kia Ceed» наразі перебуває у лікарні.

Водію «Toyota Tundra» повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення за ч.3 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило загибель кількох осіб).

Ухвалою Індустріального районного суду м. Дніпропетровська йому обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту у нічний час доби.

Не погодившись з таким рішенням, прокуратура подала апеляційну скаргу щодо скасування вищезазначеної ухвали суду першої інстанції та обрання водієві запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

 
 

Прес-служба прокуратури Дніпропетровської області

 
кількість переглядів: 1835