Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
У реабілітаційних центрах м. Підгороднє виявлено п’ять випадків зараження коронавірусом. Розпочато кримінальні провадження

Так, у трьох реабілітаційних центрах, розташованих на території м. Підгороднє, у двадцяти шести громадян виявлено зараження коронавірусною хворобою (COVID-19). Вказаних осіб госпіталізовано до КЗ «Дніпропетровська міська клінічна лікарня №21 ім. проф. Є.Г. Попкової» для проходження лікування.

Наразі працівниками санітарно – епідеміологічної станції та медичними працівниками проводиться відбір біологічного матеріалу у всіх громадян, які перебувають у зазначених реабілітаційних центрах. Також проходить дезінфекція приміщень.

Досудове розслідування у кримінальних провадженнях триває. Встановлюються причетні до злочину особи.

Крім цього, Павлоградською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у аналогічному кримінальному провадженні: всупереч встановлених карантинних заходів у березні поточного року у м. Першотравенську відбувалися збори учнів та прихожан однієї з церков, наслідком чого стало зараження 29 особи на COVID-19. Досудове розслідування у кримінальному провадженні, розпочатому за ч.1 ст.325 КК України, триває.

 
 

Пресслужба прокуратури Дніпропетровської області

кількість переглядів: 2965