Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
На Дніпропетровщині розпочато кримінальне провадження відносно двох чоловіків за вбивство пенсіонера та викрадення його авто

Так, наприкінці липня поточного року у нічний час доби в с. Мішурін Ріг Верхньодніпровського району 25-річний місцевий житель разом зі своїм 22-річним приятелем – мешканцем Дніпродзержинська, будучи у стані алкогольного сп’яніння, зайшли на подвір’я пенсіонера з метою викрадення його авто (Москвич 1991 р.в.). Після невдалих спроб заволодіти автомобілем чоловіки проникли до будинку, де один з них, завдавши господарю удар по обличчю, почав його душити, доки інший скористався можливістю відшукати ключі від авто, викрасти 50 гривень, два мобільних телефони, DVD-програвач та електричну переноску.

Замотаний у ковдру труп зловмисники закопали за 800 метрів від автодороги та, приховавши таким чином сліди злочину, поїхали до м. Дніпродзержинська, де продали авто та викрадене майно.  

Наразі чоловікам повідомлено про підозру у вчиненні вказаного злочину та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування триває.
 
Прес-служба прокуратури області

718-13-16

кількість переглядів: 2683