Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
У Дніпрі розслідується факт розкрадання бюджетних коштів під час ремонту автошляхів – встановлюються причетні до злочину особи

Так, у січні 2020 року між департаментом Дніпровської міської ради та товариством з обмеженою відповідальністю укладено договір підряду на здійснення поточного ремонту автошляхів. На виконання цих робіт протягом січня-травня поточного року підприємству перераховано з місцевого бюджету понад 113 млн грн.

За даними слідства, дорожньо-будівельні роботи проводились некваліфікованими працівниками, без залучення необхідної техніки та з використанням асфальтобетонної суміші низької якості. Крім того, підрядник не отримав необхідних дозвільних документів від Державної архітектурно-будівельної інспекції. 

В рамках вказаного кримінального провадження правоохоронними органами проведено ряд обшуків в офісах товариства з обмеженою відповідальністю, субпідрядних організацій та підприємствах-постачальниках будівельних матеріалів. В ході обшуків вилучено документи, печатки та комп’ютерну техніку.

Наразі досудове розслідування триває. Встановлюється коло осіб, причетних до скоєння злочину.  

 

 

Пресслужба прокуратури Дніпропетровської області

 
кількість переглядів: 3248