Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
На Дніпропетровщині за втручання прокуратури державі повернуто у користування земельну ділянку вартістю майже 20 млн грн

Господарським судом Дніпропетровської області задоволено позовні вимоги Новомосковської місцевої прокуратури в інтересах держави в особі Головного управління Держгеокадастру у Дніпропетровській області до загальноосвітньої школи та товариства з обмеженою відповідальністю про визнання недійсним договору про спільну діяльність та зобов’язання звільнити земельну ділянку державної форми власності вартістю майже 20 млн грн.

Встановлено, що вказаній загальноосвітній школі надано у безстрокове та безоплатне користування 60 га землі вартістю майже 20 млн грн для навчально-дослідного господарства. Проте у жовтні 2011 року між школою та товариством з обмеженою відповідальністю укладено договір про спільну діяльність, згідно з яким товариству незаконно надано право обробки вказаної земельної ділянки і збору врожаю з метою отримання прибутку.

Наразі за втручання прокуратури вказаний договір визнано недійсним, товариство з обмеженою відповідальністю зобов’язано звільнити земельну ділянку.

 
 

Прес-служба прокуратури Дніпропетровської області

кількість переглядів: 1043