Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Директор департаменту Дніпропетровської міської ради підозрюється у зловживанні службовим становищем, яким завдано понад 550 000 грн шкоди

Прокуратурою Дніпропетровської області спільно з працівниками Управління захисту економіки в Дніпропетровській області ДЗЕ НП України, в рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 364 КК України (зловживання службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки), викрито директора одного з департаментів Дніпропетровської міської ради.

Так, наприкінці 2016 року між департаментом міськради та одним з товариств з обмеженою відповідальністю укладено договір підряду на виконання капітального ремонту покрівлі 11 будинків у м. Дніпро. Вказані роботи мали проводитись протягом наступного року, проте фактично виконані не були. Директор департаменту, достовірно про це знаючи, зловживаючи службовим становищем, підписав акти про нібито виконання вказаних робіт у повному обсязі, через що з бюджету необґрунтовано перераховано товариству понад 550 тис. грн.

Наразі посадовцю повідомлено про підозру у вчиненні вказаного злочину.

Досудове розслідування триває.
 
 

Прес-служба прокуратури Дніпропетровської області

кількість переглядів: 1121