Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
ІНФОРМАЦІЙНА ДОВІДКА про підсумки роботи з розгляду запитів на інформацію прокуратурою Дніпропетровської області у 2015 році

До органів прокуратури області у  2015 року надійшло 284 запити про надання інформації, розглянуто 243 запити. Надано інформацію за 142 запитами, на 87 – надіслано відповідні роз`яснення , іншим розпорядникам інформації направлено 41 запит, у тому числі підпорядкованим прокурорам – 18, за 14 запитами у наданні інформації відмовлено у зв`язку з належністю інформації до категорії з обмеженим доступом.

Запитувалась інформація з питань досудового розслідування – 88,  кадрових питань -36, організаційно-розпорядчої діяльності - 36, у тому числі про надання статистичної інформації – 28, представництва інтересів громадян та держави у суді – 21, з інших питань розглянуто 62 запити на інформацію.

Запитувачі проявляли зацікавленість в отриманні інформації про діяльність підпорядкованих прокуратур. Так, до прокуратур міста Дніпропетровська надійшло 27 запитів, міста Кривого Рогу - 39 запитів, міста Дніпродзержинська – 13 запитів. До обласного апарату надійшло 149 запитів на інформацію.

Усі запити на інформацію розглянуто в установлений Законом України «Про доступ до публічної інформації» термін .

 

Відділ прийому громадян, 

розгляду звернень та запитів  
кількість переглядів: 572