Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
ПРИЙМАННЯ ЗАПИТІВ ТА НАДАННЯ ІНФОРМАЦІЇ(old)

 

ШАНОВНІ ЗАЯВНИКИ ТА ЗАПИТУВАЧІ ІНФОРМАЦІЇ!

Постановою Кабінету Міністрів України «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19» від 11.03.2020 № 211 на усій території України встановлено карантин.

З метою запобігання поширенню коронавірусу COVID-19, відповідно Закону України від 17.03.2020 № 530-IX «Про внесення змін до деяких законодавчих актів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)», рішення Ради національної безпеки і оборони України від 13.03.2020 «Про невідкладні заходи щодо забезпечення національної безпеки в умовах спалаху гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», уведеного в дію Указом Президента України від 13.03.2020 № 87, ст. 11 Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб», ст. 7 Закону України «Про забезпечення санітарного та епідеміологічного благополуччя населення», наказів виконувача обов’язків Генерального прокурора від 12.03.2020 № 141 та від 13.03.2020       № 147, ТИМЧАСОВО ОБМЕЖЕНО ДОПУСК ДО АДМІНІСТРАТИВНИХ БУДІВЕЛЬ ОРГАНІВ ПРОКУРАТУРИ ТА ВСТАНОВЛЕНО ОСОБЛИВИЙ ПОРЯДОК ЇХ РОБОТИ.

У зв’язку з цим на час дії карантину ПРОВЕДЕННЯ ОСОБИСТОГО ПРИЙОМУ ЗАЯВНИКІВ, ЗАПИТУВАЧІВ ІНФОРМАЦІЇ, ДЕПУТАТІВ УСІХ РІВНІВ В ОРГАНАХ ПРОКУРАТУРИ ПРИЗУПИНЯЄТЬСЯ.

Звернутися до Дніпропетровської обласної прокуратури Ви можете:

1) із  зверненнями:

-   поштою (49044 м. Дніпро, проспект Дмитра Яворницького, 38);

-   електронною поштою ([email protected]);

-   за телефоном «гарячої лінії» (056) 718-14-55 (з 08 години до 12 години, з 12 години 45 хвилин до 17 години,  у п'ятницю до 15 години 45 хвилин);

-   через «Скриньку для вхідної кореспонденції», встановлену у приміщенні обласної прокуратури (з центрального входу).

 
2) із запитами на публічну інформацію:

– поштою (49044 м. Дніпро, проспект Дмитра Яворницького, 38);

–  електронною поштою ([email protected]);

–  за  телефоном  (056) 718-14-69 (з 08 години до 12 години, з 12 години 45 хвилин до 17 години,  у п'ятницю до 15 години 45 хвилин);

-   через «Скриньку для вхідної кореспонденції», встановлену у приміщенні обласної прокуратури (з центрального входу).

 
ДЯКУЄМО ЗА ПОРОЗУМІННЯ!

 

 

 

 

 

Відповідно до вимог статті 19 Закону запити на інформацію можуть подаватися на вибір запитувача в усній, письмовій чи іншій формі (поштою, факсом, телефоном, електронною поштою). Запит може бути індивідуальним або колективним. Письмовий запит подається в довільній формі.

Приймання запитів та надання доступу до публічної інформації проводиться у спеціально відведеному місці, що знаходиться в приміщенні Дніпропетровської обласної прокуратури за адресою: 49044,  м. Дніпро,   пр-т Дмитра Яворницького, 38.

Робота із запитувачами інформації проводиться у робочий час.

Запити на інформацію подаються на:

- тел/факс: (056) 718-14-69;

- адресу електронної пошти: [email protected]

 

 

 

Графік прийому запитувачів інформації у Дніпропетровській обласній  прокуратурі.

 

 

 
Запит на інформацію має містити (стаття 19 Закону):

1) ім’я (найменування) запитувача, поштову адресу або адресу електронної пошти, а також номер засобу зв’язку, якщо такий є;

2) загальний опис інформації або вид, назву, реквізити чи зміст документа, щодо якого зроблено запит, якщо запитувачу це відомо;

3) підпис і дату за умови подання запиту в письмовій формі.

З метою спрощення процедури оформлення письмових запитів на інформацію Генеральною прокуратурою розроблено відповідні форми запитів, які можна отримати у кабінеті «Забезпечення доступу до публічної інформації» та на даному веб-сайті.

 

Форма запиту на інформацію, що подається до обласної прокуратури відповідно до Закону України «Про доступ до публічної інформації» надісланий поштою, факсом та електронною поштою.

 

 

Форма запиту на інформацію, що подається до обласної прокуратури письмово (на прийомі та по телефону) відповідно до Закону України «Про доступ до публічної інформації».

 

 

  

 У разі, якщо з поважних причин особа не може подати письмовий запит, їй буде надана допомога в оформленні запиту відповідальним працівником відділу забезпечення доступу до публічної інформації, який обов’язково зазначає в запиті своє ім’я, контактний телефон, та надає копію запиту особі, яка його подала.

Інформація на запит надається безкоштовно.

Види інформації, якою володіє Дніпропетровська обласна прокуратура

За змістом: інформація про фізичну особу; інформація довідкового характеру; правова інформація; статистична інформація; інші види інформації.

Наказ Генеральної прокуратури України № 325 від 15 листопада 2017 року «Про затвердження Переліку відомостей, що становлять службову інформацію та можуть міститися в документах органів прокуратури України»

 

Перелік відомостей, що становлять службову інформацію та можуть міститися в документах органів прокуратури України.

 
 

 

кількість переглядів: 1419