Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Щодо інциденту за участі першого заступника прокурора області Романа Соскова

Після зупинки поліцейські запропонували першому заступнику прокурора області пройти тест на наявність алкоголю у організмі, на що останній погодився. Результати тесту виявилися позитивними, патрульними складено відносно нього протокол про адміністративне правопорушення за ч.1ст.130 КУпАП.

У зв’язку з цим Роман Сосков, будучи впевненим, що не вживав алкоголю сідаючи за кермо автомобілю, вирішив пройти медичне обстеження, здавши аналіз крові у КЗ «Дніпропетровський наркологічний диспансер ДОР». Згідно висновків проведеного медичного обстеження у його крові ані алкогольних, ані наркотичних та інших речовин не виявлено.

За даним фактом прокуратурою Дніпропетровської області проводиться  службове розслідування (перевірка).

Також, з метою проведення об’єктивного розслідування даного інциденту, Романом Сосковим подано рапорт на ім’я Генерального прокурора України про відсторонення від виконання службових обов’язків на час проведення розслідування.

Зазначеним автомобілем Роман Сосков користується з 2012 року, про що є відповідні відмітки у його декларації про доходи у Єдиному державному реєстрі декларацій.

 
 

Прес-служба прокуратури області

718-13-16
кількість переглядів: 7467