Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Дніпрянин, який за хабар поліцейському намагався уникнути кримінальної відповідальності, проведе 4 з половиною роки за ґратами

Встановлено, що раніше судимий громадянин належних висновків не зробив, на шлях виправлення не став та під час іспитового строку продовжив скоювати злочини.

Так, у вересні 2017 року під час санкціонованого обшуку за місцем мешкання чоловіка у місті Дніпрі правоохоронними органами виявлено та вилучено поліетиленовий сліп-пакет з психотропною речовиною – метамфетаміном масою понад 7,5 г, яку обвинувачений зберігав без мети збуту.

Крім того, у будинку чоловіка виявлено саморобний вибухових пристрій по типу ручної гранати та пістолет із магазином «Ekol alp», до якого останній встановив саморобний ствол, таким чином переробивши його у короткоствольну гладкоствольну вогнепальну зброю.

Маючи на меті уникнути кримінальної відповідальності, зловмисник запропонував поліцейському неправомірну вигоду у розмірі 2000 доларів США з проханням не вносити відносно нього відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

У скоєному чоловік щиро розкаявся та уклав зі стороною обвинувачення, яка підтримувалась Дніпропетровською місцевою прокуратурою №2, угоду про визнання винуватості.

Суд призначив йому покарання у вигляді 4 років 6 місяців позбавлення волі з конфіскацією майна.

 

Прес-служба прокуратури Дніпропетровської області

 
кількість переглядів: 2199