Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Довічне позбавлення волі – вирок суду першої інстанції відносно обвинуваченого у вбивстві патрульних у Дніпрі залишено без змін

Нагадаємо, у вересні 2016 року чоловік відкрив вогонь по двом патрульним поліцейським, які зупинили його автомобіль, в результаті чого один з поліцейських загинув на місці, а інша – від отриманих поранень померла згодом у лікарні. Зловмисник з місця злочину втік, проте, отримавши вогнепальне поранення, звернувся за медичною допомогою до обласної лікарні, де й був затриманий.

Кіровським районним судом м. Дніпропетровська його визнано винним у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст.263, ч.3 ст. 262, ч.2 ст.115, ч.2 ст.15 ч.2 ст.115 та ст.348 КК України (незаконне поводження зі зброєю, привласнення вогнепальної зброї, вбивство, закінчений замах на вбивство та посягання на життя працівника правоохоронного органу), та призначено покарання у вигляді довічного позбавлення волі.

Обвинувачений не погодився з таким рішенням суду, вимагаючи більш м’якого покарання. Дніпровський апеляційний суд, погодившись з доводами прокуратури, не задовольнив апеляційну скаргу та залишив вирок суду першої інстанції без змін.

 
 
 

Прес-служба прокуратури Дніпропетровської області

 
кількість переглядів: 3099