Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Директор ТОВ та інженер технічного нагляду підозрюються у заволодінні понад 4,3 млн грн бюджетних коштів, виділених на реконструкцію парку у Кривому Розі

За даними слідства, у період з 2017 по 2018 рр. між Департаментом житлово-комунального господарства та будівництва Дніпропетровської обласної державної адміністрації та товариством з обмеженою відповідальністю укладено договори на виконання робіт з реконструкції парку ім. Федора Мершовцева м. Кривий Ріг. У подальшому облдержадміністрація уклала договір з державним підприємством щодо здійснення технічного нагляду по вказаному об’єкту.

Так, з метою заволодіння бюджетними коштами, директор підприємства, зловживаючи службовим становищем, вніс до актів приймання виконаних будівельних робіт завідомо неправдиві відомості щодо обсягу цих робіт та устаткування, яке фактично не було придбано.

У свою чергу, інженер технічного нагляду, будучи у змові з директором ТОВ, підписав та скріпив печаткою зазначені документи, внаслідок чого підряднику незаконно перераховано понад 4,3 млн грн бюджетних коштів.

Наразі цим особам повідомлено про підозру у скоєнні вказаних кримінальних правопорушень. Вирішується питання щодо обрання їм запобіжного заходу.

Досудове розслідування триває.
 
 
 

Пресслужба Дніпропетровської обласної прокуратури

кількість переглядів: 2738