Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
У Дніпрі прокуратура домоглась реального покарання у вигляді 5 років позбавлення волі для колишнього в’язня за крадіжку камер відеоспостереження комунального підприємства

Так, 43-річний мешканець м. Кам`янське, маючи не погашену в законному порядку судимість, протягом 2018 року вчинив 19 епізодів крадіжок камер відеоспостереження, чим спричинив їх власнику (комунальному підприємству Дніпровської міської ради) збитки на загальну суму майже 640 тис грн.

Дніпропетровською місцевою прокуратурою №3 у повному обсязі доведено вину чоловіка у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.185 КК України (крадіжка, вчинена повторно).

Жовтневим районним судом м. Дніпропетровська його засуджено до 4 років позбавлення волі та звільнено від відбування покарання з іспитовим строком 3 роки.

Сторона обвинувачення не погодилась з таким рішенням суду та домоглась для зловмисника покарання у вигляді 5 років позбавлення волі. Крім того, чоловік змушений відшкодувати завдані комунальному підприємству збитки.

 
 

Пресслужба Дніпропетровської обласної прокуратури

кількість переглядів: 3016