Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
За нанесення тяжких тілесних ушкоджень мешканець Кам’янського опинився на лаві підсудних

  Як повідомлялося раніше, у 2018 році громадянин України, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, біля торгівельного павільйону  у м. Кам’янське наніс незнайомцю дерев’яною битою удари по голові, спричинивши потерпілому тяжкі тілесні ушкодження. Далі, з метою уникнення кримінальної відповідальності, зловмисник тривалий час переховувався від слідства, проте у липні 2020 року був затриманий поліцією у м. Імперія Італійської Республіки.

  Процесуальне керівництво у вказаному кримінальному провадженні здійснюється Кам’янською окружною прокуратурою.

  Наразі до підозрюваного застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, досудове розслідування завершено та обвинувальний акт направлено до суду.

  Дніпропетровською обласною прокуратурою забезпечується нагляд за дотриманням межі кримінальної відповідальності виданої особи та гарантій, наданих італійській стороні.

 

  Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

 

Пресслужба Дніпропетровської обласної прокуратури

кількість переглядів: 3982