Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Збитки державі на майже 10 млн грн через незаконну передачу підстанцій та погрози підлеглим вбивством – прокуратура оскаржує заставу для ексголови Дніпропетровської обласної ради

 

За даними слідства, будучи очільником обласної ради, посадовець незаконно прийняв рішення про передачу у власність приватного підприємства понад 500 державних трансформаторних підстанцій в обхід процедури приватизації та винесення питання на розгляд депутатам обласної ради. Об’єкти вартістю понад 9,7 млн грн вибули з власності територіальної громади на користь приватних осіб.

Окрім того, перебуваючи на посаді першого заступника голови однієї з міських рад, чоловік погрожував вбивством своїм підлеглим, якщо вони розкажуть про його незаконні дії та відмовляться підписувати завідомо  неправдиві офіційні документи.

Досудове розслідування здійснюється слідчим управлінням Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області. Оперативний супровід - Управлінням стратегічних розслідувань в області ДСР Національної поліції України.

Досудове розслідування триває.

 

Пресслужба Дніпропетровської обласної прокуратури

кількість переглядів: 2492