Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Розповсюджували наркотики через месенджер Telegram та «закладки» – викрито трьох мешканців Дніпра (ФОТО)

За процесуального керівництва Центральної окружної прокуратури міста Дніпра викрито та припинено діяльність групи осіб, які займались збутом психотропних речовин та наркотичних засобів на території області (ч. 2 ст. 307 КК України).

За даними слідства,  троє мешканців Дніпра налагодили схему збуту наркотичних засобів через Telegram-канал шляхом розміщення так званих «закладок». Замовлення приймали цілодобово телефонами, постійно підшукували нових «клієнтів». Оплату за товар отримували через електронну платіжну систему.

Так, 26 січня 2022 року в ході санкціонованих обшуків за місцем мешкання фігурантів правоохоронцями вилучено близько 60 сліп-пакетів з наркотичною речовиною рослинного походження, 10 таблеток екстазі та пістолет з магазином.

Слідчі дії тривають. На даний час вирішуються питання про повідомлення затриманим про підозру та обрання запобіжного заходу.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчим відділом Дніпровським відділом поліції ГУНП в Дніпропетровській області.

Пресслужба Дніпропетровської обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 2726