Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Депутат міськради, що голосував за надання дозволу на розроблення документації із землеустрою для ТОВ, яким керує його донька, сплатить штраф

Так, депутат, порушуючи вимоги Закону України «Про запобігання корупції», під час засідання позачергової виїзної сесії міськради не повідомив у встановленому законом порядку про наявність у нього конфлікту інтересів та проголосував за надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки площею 0,5 га для будівництва та обслуговування торгівельних споруд товариству з обмеженою відповідальністю, керівником якого є його донька. Тим самим депутат створив умови для отримання доходу для своєї доньки від діяльності ТОВ.

Постановами Новомосковського міського суду депутата визнано винним у вчиненні вказаних адміністративних правопорушень та призначено покарання у вигляді штрафу у 3400 та 1700 гривень.

Таке рішення суду було оскаржено посадовцем, проте у апеляційній інстанції прокуратурою Дніпропетровської області доведено вину останнього.

 
 

Прес-служба прокуратури Дніпропетровської області

кількість переглядів: 8124