Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
У Павлограді під вартою опинилися двоє студентів, які задля розваги жорстоко побили безхатченків. Один з потерпілих помер

Встановлено, що 14 жовтня поточного року у місті Павлограді 20-річний студент разом з 18-річним приятелем розпивали алкогольні напої. Відчуваючи нудьгу, молодики вирішили розважитися шляхом побиття осіб, які не мають певного місця проживання.

Так, під виглядом працівників поліції зловмисники прийшли на територію раніше діючої медико-санітарної частини та вимагали від безхатченків повернути начебто незаконно отриманий ними мобільний телефон. Вигадана історія про крадіжку стала приводом для подальшого побиття заляканих громадян «правоохоронцями».

Усвідомлюючи протиправність своїх дій, молодики нанесли трьом чоловікам численні удари ногами по тілу, спричинивши їм тяжкі тілесні ушкодження. Від одержаних травм один з потерпілих помер у лікарні.

Наразі студентам повідомлено про підозру у скоєнні вказаних кримінальних правопорушень та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування триває.

 
 

Прес-служба прокуратури Дніпропетровської області

 
кількість переглядів: 6764