Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
У Кам’янському за скоєння ряду злочинів, серед яких умисне вбивство, колишній в’язень проведе 13 років за ґратами

Встановлено, що раніше судимий громадянин, звільнившись з місць позбавлення волі умовно-достроково, на шлях виправлення не став та продовжив скоювати злочини.

У червні 2014 року чоловік знайшов біля продуктового магазина у м. Кам’янське чужий паспорт, переклеїв фотокартку та у подальшому використовував його як власний офіційний документ з метою шахрайського заволодіння грошовими коштами. Так, чоловік запропонував місцевому мешканцю придбати у нього планшет та за допомогою підробленого паспорта одержав від нього задаток у сумі 150 грн, після чого з місця злочину зник, не маючи наміру передавати товар покупцю.

Крім того, у листопаді того ж року, зловживаючи довірою знайомої жінки, підсудний заволодів її мобільним телефоном вартістю 300 грн.

Продовжуючи злочинну діяльність, біля гаражного комплексу між обвинуваченим та перехожим виникла сварка, яка згодом перейшла у бійку. Відчуваючи особисту неприязнь до незнайомця, підсудний наніс йому ножем смертельний удар у грудну клітину.  

Суд погодився з позицією Дніпродзержинської місцевої прокуратури та призначив чоловікові покарання у вигляді13 років позбавлення волі.

 

Прес-служба прокуратури Дніпропетровської області

 
кількість переглядів: 6426