Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
У Жовтих Водах припинено діяльність нелегального автогазозаправного пункту

В ході огляду місця події встановлено, що на ділянці розміром 16 м2 розташована газова заправна станція, що складається з цистерни (резервуар для газу) та заправочної колонки. У особи, яка займалася реалізацією та продажем газового пального, будь-які дозвільні та правовстановлюючі документи на земельну ділянку та газову заправну станцію відсутні, експлуатація станції проводиться з порушенням державних норм та стандартів, заправка автомобілів газом здійснюється без відповідних дозвільних документів, в тому числі ліцензій та сертифікатів. Крім того, встановлені численні порушення чинного законодавства щодо дотримання умов праці та безпеки.

Наразі внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за фактами самовільного зайняття земельної ділянки та порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою (ч.1 ст.197-1 та ч.2 ст.272 КК України). Нелегальну діяльність ГЗС припинено, накладено арешт на газову заправну станцію та газоподібну речовину, що в ній міститься, масою понад 5 т. Вживаються заходи щодо встановлення осіб, причетних до скоєння злочину.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває. Процесуальне керівництво здійснюється Жовтоводською місцевою прокуратурою.

 
 

Прес-служба прокуратури Дніпропетровської області

 
кількість переглядів: 4453