Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Замах на вбивство, крадіжки, зберігання наркотиків та боєприпасів – за скоєння ряду злочинів громадянин опинився на 8 з половиною років за ґратами

Так, у червні 2017 року між обвинуваченим та перехожим на ґрунті неприязних відносин виник словесний конфлікт. Не знаходячи переконливих аргументів, незнайомець вдарив чоловіка в обличчя,  в результаті чого останній вирішив позбавити його життя: дістав з куртки ніж та наніс потерпілому два удари у грудну клітину та тіло. Проте свій злочинний умисел не довів до кінця, адже травми виявилися не смертельними.

Крім того, підсудний неодноразово скоював крадіжки майна мешканців с. Богданівка Павлоградського району шляхом таємного проникнення до їх будинків. Предметами злочинів були велосипеди, телевізори, металеві вироби, тощо. На рахунку обвинуваченого десять епізодів крадіжок на загальну суму близько 14 тис грн.

Під час досудового розслідування також встановлено, що чоловік незаконно зберігав за місцем мешкання своєї знайомої медичний шприц, в якому знаходилась наркотична речовина – опій ацетильований масою понад 2 г, та боєприпаси  (підривник з під стволового гранатомету).

Свою вину чоловік визнав повністю.

Суд погодився з позицією Павлоградської місцевої прокуратури та призначив йому покарання у вигляді 8 років 6 місяців позбавлення волі.

 

Прес-служба прокуратури Дніпропетровської області

 
кількість переглядів: 2323