Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
У Кам’янському засуджено трьох учасників організованого злочинного угруповання, які виготовляли та збували сурогатний алкоголь

Так, у 2018 році мешканець Кам’янського створив стійке злочинне об’єднання, метою діяльності якого стало одержання стабільного прибутку від незаконного виготовлення та збуту горілки. Вступивши у попередню змову ще з двома приятелями, чоловік зробив у себе в гаражі підпільний цех з масового виробництва алкогольної продукції, обладнавши його необхідним устаткуванням: пластиковими шлангами, ємностями для змішування та розливу рідини, діжками, вимірювальними засобами, електронасосом та іншим обладнанням.

Цех працював в «нічну зміну» двічі на місяць, виготовляючи по 2,5 тон фальсифікату, який розфасовувався у спеціальну тару і транспортувався до 5 невеличких барів обласного центру. Продавці скуповували сурогат та перепродували відвідувачам закладів.

За пропозицією державного обвинувачення, яке підтримувалось прокуратурою Дніпропетровської області, судом призначено покарання у виді штрафу у розмірі 119 000 грн - організатору та по 102 000 грн – його співучасникам з конфіскацією та знищенням незаконно виготовленої алкогольної продукції, обладнання для її виробництва та сировини. 

 
 

Прес-служба прокуратури Дніпропетровської області

 
кількість переглядів: 2056