Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
У Дніпрі прокуратура вимагає від недобросовісного орендаря повернути громаді земельну ділянку вартістю майже 810 млн грн

Так, у 2007 році між Дніпропетровською міською радою та товариством з обмеженою відповідальністю укладено договір оренди земельної ділянки площею понад 22 га для будівництва спортивно-оздоровчого та торгово-розважального комплексу у місті Дніпрі.

Проте, всупереч умовам договору оренди, підприємство не здійснило забудову земельної ділянки та систематично не сплачувало орендну плату, внаслідок чого утворилась заборгованість у розмірі понад 500 тис грн.

У зв’язку з цим прокуратура вимагає розірвання договору оренди та повернення земельної ділянки територіальній громаді міста.

Крім того, до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за фактом неналежного виконання своїх обов’язків керівником товариства з обмеженою відповідальністю, дії якого спричинили державі збитки у сумі понад 500 тис грн (ч.2 ст.367 КК України). Наразі досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

 
 
 

Прес-служба прокуратури Дніпропетровської області

 
кількість переглядів: 2405