Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
У Дніпрі розслідуються факти заволодіння майном під час встановлення теплогенераторних та котелень у дитячих садках і школах

За версією слідства, під час проведення вказаних робіт товариство-підрядник отримало бюджетні кошти у якості оплати у той час, коли фактично роботи не були виконані у повному обсязі.

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні здійснюється СУ ГУНП в області.

Також, до суду скеровано обвинувальний акт відносно посадових осіб вищезазначеного товариства з обмеженою відповідальністю за ч.2,5 ст.191 та ч.1 ст.366 КК України (заволодіння майном шляхом зловживання службовим становищем, вчинене у особливо великих розмірах, та службове підроблення). Під час проведення досудового розслідування встановлено факт привласнення двох модульних котелень, чим спричинено збитки міському бюджету у понад 5 млн. грн.

Крім цього, триває судовий розгляд кримінального провадження, розпочатого за ч.2 ст.367 КК України (службова недбалість, що спричинила тяжкі наслідки) відносно посадових осіб комунального підприємства Дніпровської міської ради за неналежне виконання службових обов’язків під час підписання актів виконаних робіт щодо встановлення двох модульних котелень.

 
 
Прес-служба прокуратури Дніпропетровської області
кількість переглядів: 3567