Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10 років за ґратами проведе чоловік, який під час сварки вбив приятеля та намагався позбавити життя ще двох свідків

За версією слідства, у грудні 2018 року обвинувачений разом зі знайомим та ще одним приятелем розпивали алкогольні напої у будинку останнього в с. Нововасилівка Софіївського району. На ґрунті ревнощів між двома чоловіками виникла сварка, в результаті якої один з них спричинив іншому смертельне ножове поранення у грудну клітину.

Злочинні дії товариша обурили господаря будинку. Розуміючи, що останній є свідком вбивства, зловмисник наніс йому два удари ножем у шию. У цей час до кімнати зайшла мати потерпілого та, побачивши на підлозі закривавлені тіла, одразу викликала швидку. Аби позбутися ще одного свідка, підсудний наніс жінці декілька ударів ножем у спину та, коли потерпіла спробувала чинити опір, намагався її задушити. Після цього чоловік покинув місце злочину, прихопивши мобільний телефон та грошові кошти потерпілих у сумі 500 гривень.

Так, обвинувачений виконав усі дії, які вважав необхідними для позбавлення життя трьох людей, проте свій злочинний умисел не довів до кінця, адже двом з них була вчасно надана медична допомога.

Свою вину громадянин визнав повністю. Обвинувачення підтримувалось Жовтоводською місцевою прокуратурою.

Суд призначив йому покарання у вигляді 10 років позбавлення волі.

 
 

Прес-служба прокуратури Дніпропетровської області

кількість переглядів: 2830