Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Раніше судимий мешканець Дніпра, на рахунку якого 24 епізоди крадіжок та скоєння ряду інших злочинів, опинився за ґратами

Встановлено, що вказаний громадянин, маючи незняту та непогашену судимість, на шлях виправлення не став та продовжив скоювати злочини.

Так, на початку 2019 року чоловік вчинив близько 24 крадіжок на загальну суму понад 60 тис грн. Шляхом підбору ключів зловмисник проникав до квартир мешканців Дніпра, звідки таємно викрадав грошові кошти, побутову техніку, комп’ютери, ноутбуки, золоті прикраси та інше майно. Крім того, обвинувачений неодноразово скоював крадіжки з полиць магазинів, але не завжди доводив злочини до кінця, адже був викритий співробітниками охорони. 

Продовжуючи злочинну діяльність, вказаний громадянин без будь-яких правовстановлюючих документів самовільно зайняв земельну ділянку, що знаходиться в охоронній зоні поблизу підземного газопроводу у центральному районі міста Дніпра, та незаконно встановив там кіоск.

У січні  2019 року за скоєння адміністративного правопорушення чоловіка зупинили співробітники поліції та під час особистого огляду виявили медичний шприц з особливо небезпечним наркотичним засобом – опієм ацетильованим масою близько 2 г, який останній незаконно придбав та зберігав без мети збуту.

Вину підсудний визнав повністю. Обвинувачення підтримувалось Дніпропетровською місцевою прокуратурою №2.

За сукупністю злочинів (у вересні поточного року чоловікові винесено вирок за скоєння кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.263) суд призначив йому покарання у вигляді 3 років та 4 місяців позбавлення волі.

  

Прес-служба прокуратури Дніпропетровської області

кількість переглядів: 3148