Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
За вбивство товариша по чарці мешканця Кам’янського засуджено до 11 років позбавлення волі

Так, у вересні 2016 року потерпілий разом з обвинуваченим розпивали алкогольні напої в гаражі останнього у м. Кам’янське. Коли товариш через стан сильного алкогольного сп’яніння самостійно пересуватися на міг, господар поклав його у багажник авто та відвіз на колишню зупинку громадського транспорту, де залишив непритомним на бетонному покритті.

Через декілька годин чоловік повернувся на зупинку разом з двома приятелями на їх прохання перевірити стан здоров’я потерпілого та викликати швидку медичну допомогу. Та доки чекали приїзду медичних працівників, обвинувачений, відчуваючи особисту неприязнь до товариша, який спав на бетонному покритті, наніс ногою удар по тілу, після чого виліз на грудну клітину потерпілого та почав стрибати, спричинивши несумісні з життям тілесні ушкодження.

Свою вину зловмисник не визнав та подав апеляційну скаргу на вирок Баглійського районного суду м. Дніпродзержинська, яким йому призначено покарання у вигляді 9 з половиною років позбавлення волі.

У свою чергу, прокуратура теж оскаржувала вирок суду першої інстанції, вимагаючи для обвинуваченого більш суворого покарання.

Дніпровський апеляційний суд підтримав позицію прокуратури області та призначив чоловікові покарання у вигляді 11 років позбавлення волі.

 
 
Пресслужба прокуратури Дніпропетровської області
кількість переглядів: 2680