Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
У Кривому Розі підприємець, який виконував ремонтні роботи у дитсадках, підозрюється у шахрайському заволодінні бюджетними коштами на суму понад 270 тис грн

Так, у травні 2019 року підприємець уклав з відділом освіти районної у місті Кривому Розі ради договори щодо виконання поточного ремонту асфальтного покриття у двох дошкільних навчальних закладах. Достовірно знаючи про порушення ним кошторисної документації та нормативно-правових актів у галузі будівництва, діючи з корисливих мотивів, підприємець надав до відділу освіти акти приймання виконаних будівельних робіт, в які умисно вніс завідомо неправдиві відомості про обсяги та вартість цих робіт.

За свої послуги зловмисник отримав понад 270 тис грн, хоча фактична вартість ремонту без урахування неякісних матеріалів складає лише 2,5 тис грн.

Наразі йому повідомлено про підозру у скоєнні вказаних кримінальних правопорушень, вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу та накладення арешту на майно підозрюваного з метою забезпечення відшкодування завданих збитків.

Досудове розслідування триває.

 

Пресслужба прокуратури Дніпропетровської області

 
кількість переглядів: 2224