Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокуратурою оскаржується вирок суду, яким чоловіка засуджено за вбивство доньки та побиття співмешканки, у зв’язку з його м’якістю

Так, у серпні 2016 року під час зустрічі з колишньою співмешканкою чоловік, знаходячись у стані алкогольного сп’яніння, зажадав від неї поновлення стосунків, проте остання не погодилась. Обурений відмовою, зловмисник почав бити жінку руками по голові, спричинивши їй перелами щелепи та кісток обличчя, а потім, користуючись її безпорадним станом та погрожуючи позбавити життя, зґвалтував. Коли потерпіла втратила свідомість – зняв її золоті сережки та згодом здав у ломбард. Поруч знаходилась їх 8-місячна донька, яка почала плакати. Агресивно налаштований чоловік із зусиллям штовхнув візочок з дитиною, яка з нього випала та вдарилась головою об землю. Потім дістав спільну доньку з коляски та кинув матері під ноги головою вниз. Від отриманих травм дівчинка померла на місці.

Свою вину підсудний визнав частково, проте її повністю доведено Павлоградською місцевою прокуратурою, яка підтримувала обвинувачення. За скоєння вказаних злочинів суд призначив чоловіку покарання у вигляді 14 років позбавлення волі.

Враховуючи обставини справи, прокуратурою подано апеляційну скаргу на рішення суду першої інстанції у зв’язку з його м’якістю.

 
 
 
Пресслужба прокуратури Дніпропетровської області
 
кількість переглядів: 2754