Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
На Дніпропетровщині директор підприємства підозрюється у привласненні понад 2,5 млн грн бюджетних коштів під час ремонту площі

За даними слідства, у жовтні 2019 року між Департаментом житлово-комунального господарства та будівництва Дніпропетровської облдержадміністрації та товариством з обмеженою відповідальністю укладено договір на виконання капітального ремонту площі у місті Павлограді. Так, з метою заволодіння державними коштами, директор товариства надав замовнику акти приймання виконаних будівельних робіт, в яких внесено завідомо недостовірні відомості щодо фактичного об’єму цих робіт, обсягу використаних матеріалів та їх вартості. Внаслідок таких дій підприємство привласнило бюджетними коштами у сумі понад 2,5 млн грн.

Наразі директору товариства повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.5 ст.191 КК України (привласнення чужого майна шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчинене в особливо великих розмірах); вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу.

Досудове розслідування триває.

 
 

Пресслужба прокуратури Дніпропетровської області

 
кількість переглядів: 2456