Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
За збут наркотиків у Кривому Розі подружжя та їх спільник опинились на лаві підсудних

За версією слідства, 51-річний громадянин, який має 9 судимостей, після звільнення з місць позбавлення волі, на шлях виправлення не став та спільно з дружиною налагодив схему збуту наркотичних засобів у місті Кривому Розі, залучивши до цього також свого приятеля. Збут товару обвинувачені здійснювало безконтактним способом за допомогою так званих «закладок», а одержані кошти використовували для продовження злочинної діяльності. Під час оперативної закупки зловмисників було викрито правоохоронними органами.

В ході санкціонованого обшуку в орендованій квартирі подружжя та за місцем мешкання їх спільника правоохоронцями виявлено та вилучено понад 328 г канабісу, 116 г опію екстракційного, 1 л рідини з опієм ацетильованим, 37 згортків з метадоном загальною масою понад 8 г та 2 сліп-пакета з психотропною речовиною – PVP масою майже 60 г. 

Крім того, вилучено пістолет моделі «ГАРАНТ С27», який один з фігурантів незаконно придбав та зберігав за місцем мешкання. Йому також інкримінується скоєння злочину за ч.1 ст.263 КК України (придбання та зберігання вогнепальної зброї без передбаченого законом дозволу).

Наразі судовий розгляд кримінального провадження триває.

 
 

Прес-служба прокуратури Дніпропетровської області

 
кількість переглядів: 3000