Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
У Дніпрі посадовці міської ради спільно з директором підприємства підозрюється у заволодінні майже 7 млн грн державних коштів, виділених на ремонт шкіл

За даними слідства, у 2019 році між директором департаменту Дніпровської міської ради та товариством з обмеженою відповідальністю укладено договори підряду на виконання капітального ремонту приміщень двох шкіл. З метою заволодіння бюджетними коштами, директор товариства з обмеженою відповідальністю вступив у попередню змову з посадовими особами міської ради, які підписали акти приймання виконаних будівельних робіт, достовірно знаючи, що фактична вартість цих робіт та використаних матеріалів значно завищена.

Аби прикрити злочинну діяльність та вивести бюджетні кошти у готівку зловмисники залучили у якості субпідрядних організацій фіктивні підприємства, яким перераховано частину коштів за роботи, які вони не виконували.

Внаслідок таких дій державі спричинено збитки у сумі майже 7 млн грн.

Як повідомлялось раніше, у травні поточного року директору товариства з обмеженою відповідальністю також повідомлено про підозру у скоєнні вказаного злочину.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

 
 
 

Пресслужба прокуратури Дніпропетровської області

 

 

кількість переглядів: 3749