Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
У Дніпрі за втручання прокуратури нежитлове приміщення, яке незаконно перебувало у власності третіх осіб, буде повернуто громаді

Так, у 1996 році рішенням Дніпропетровської міської ради передано у тимчасове користування товариству з обмеженою відповідальністю нежитлове приміщення площею понад 800 кв.м. та земельну ділянку, на якій він розташований, площею близько 3000 кв.м. У 2011 році  договір про безоплатне користування майном було достроково розірвано та зобов’язано товариство звільнити будівлю. Але підприємство не повернуло державі приміщення, крім того, використовувало його не за призначенням.

У 2018 році ухвалою Жовтневого районного суду м. Дніпропетровська затверджено мирову угоду, згідно якої товариство передало вказану будівлю у власність фізичній особі. А новий власник, у свою чергу, вніс її у статутний капітал іншого підприємства. За апеляційною скаргою прокуратури ухвалу суду скасовано та наразі майно витребувано з незаконного володіння на користь територіальної громади міста.

 
 

Пресслужба прокуратури Дніпропетровської області

кількість переглядів: 2059