Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
На Дніпропетровщині «на гарячому» викрито групу осіб під час крадіжки майна ПАТ "Центральний гірничо-збагачувальний комбінат"

За даними слідства, 32-річний громадян організував групу, до складу якої входило ще 6 осіб, з метою систематичного розкрадання товарно-матеріальних цінностей ПАТ "Центральний гірничо-збагачувальний комбінат", залучивши до злочинної діяльності начальника зміни охорони вказаного підприємства. Серед учасників групи був також колишній працівник правоохоронних органів – він же у минулому охоронець комбінату.

Правоохоронними органами проведено 6 санкціонованих обшуків, в ході яких вилучено 52 залізничні накладки, 1,5 куб.м. дизельного палива, 2 вантажних автомобіля, 2 легкових автомобіля, кабелі, мобільні телефони та знаряддя злочину (газові балони, різаки, промислові ножиці та інші засоби для демонтажу металевих конструкцій).

Наразі всіх учасників групи затримано у порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання щодо повідомлення їм про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень та обрання запобіжного заходу.

Досудове розслідування триває.
 

 

 

 

Пресслужба прокуратури Дніпропетровської області

 
кількість переглядів: 2227