Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
На Дніпропетровщині затримано двох чоловіків, які вимагали від мешканця Верхівцеве 17 000 гривень

За даними слідства, двоє чоловіків, за попередньою змовою, вимагали від мешканця Верхівцеве 17 000 гривень, погрожуючи йому фізичною розправою.

Так, у серпні поточного року зловмисники запропонували потерпілому присісти до автомобілю та поспілкуватись. Коли чоловік погодився, кривдники, зв’язавши йому руки, відвезли останнього до лісосмуги, де побили битою по різним частинам тіла та надрізали вухо. Згодом, висуваючи незаконну вимогу передати їм грошових коштів, чоловіки перевезли його до гаражу та продовжили наносити побої. В результаті таких дій потерпілому спричинено відкриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, перелом ліктьової кістки, забої плечового суглобу та стегна тощо.

15 жовтня 2020 року під час одержання частини грошових коштів зловмисників затримано в порядку ст.208 КПК України. Ними виявилися 23-річний раніше судимий мешканець м. Верхівцеве та його 26-річний приятель. Наразі обом чоловікам повідомлено про підозру у вчиненні вказаного злочину, вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування триває.
 
 
 
 

Пресслужба Дніпропетровської обласної прокуратури

кількість переглядів: 2763