Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
У Дніпрі викрито п’ятьох працівників, які підозрюються у крадіжці майна заводу на майже 2 мільйони гривень

За даними слідства, працівники приватного акціонерного товариства, вступивши у попередню змову, систематично здійснювали крадіжку майна підприємства, а саме: запасних частин до тепловозів, лому дорогоцінних кольорових металів, лому чорних металів та інше. Під час робочої зміни чоловіки таємно вивозили майно на власних автомобілях з території ПрАТ для подальшої реалізації, а одержані грошові кошти використовували в особистих інтересах. Сума завданих підприємству збитків складає майже 2 мільйони гривень.

До складу групи входили: заступник начальника цеха, начальник караулу, охоронець та двоє працівників зазначеного підприємства.  

Співробітниками обласної прокуратури спільно зі слідчими СУ ГУНП в області проведено ряд санкціонованих обшуків за місцем мешкання фігурантів справи та їх авто, в ході яких вилучено 200-літрові металеві бочки з дизельним паливом, мобільні телефони, різноманітні деталі та пристрої, що належать приватному акціонерному товариству, а також грошові кошти у сумі 195 тис грн та 1000 доларів США.

Учасникам групи повідомлено про підозру у скоєнні вказаного кримінального правопорушення, вирішується питання щодо обрання їм запобіжного заходу.

Наразі досудове розслідування триває. Встановлюються причетні до злочину особи та сума завданих підприємству збитків.

 

 

Пресслужба прокуратури Дніпропетровської області

 
кількість переглядів: 2588