Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
У Кам’янському слідча поліції разом з адвокатом підозрюються в одержанні 5000 доларів США неправомірної вигоди

Так, у січні 2021 року під час здійснення досудового розслідування у кримінальному провадженні за фактом дорожньо-транспортної пригоди у слідчої Кам’янського відділу поліції виник злочинний умисел не одержання неправомірної вигоди від фігуранта справи.

З цією метою працівниця правоохоронного органу вступила у попередню змову з адвокатом, який, для надання злочинним діям ознак правомірності, уклав з матір’ю підозрюваного договір про надання правової допомоги та повідомив, що за непритягнення  її сина до кримінальної відповідальності та закриття провадження, жінка повинна передати неправомірну вигоду у 5500 доларів США.

12 лютого 2021 року під час одержання частини коштів у сумі 5000 доларів США зловмисників було викрито правоохоронними органами та затримано в порядку ст. 208 КПК України.

Наразі їм повідомлено про підозру у скоєнні вказаного злочину. Досудове розслідування триває.

 

Нагадаємо, відповідно до статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 
 
 
 

Пресслужба Дніпропетровської обласної прокуратури

кількість переглядів: 2579